natječaj

MAK FEST # 4 - natječaj


vrijeme: 28.5.2009. - 30.5.2009.
prijava: 10.03.2009
organizator: Udruga M:A:K

Udruga M:A:K raspisuje natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem MAK FEST-u. Svi zainteresirani demo bandovi koji imaju želju nastupiti na MAK Festivalu, koji će se održati po četvrti put u Koprivnici od 28. do 30. svibnja, mogu se do 10. ožujka prijaviti za nastup.

Koncertni dio festivala održati će se, kao i svake godine do sada, u Domu mladih Koprivnica, i to 29. i 30. svibnja. Uz headlinere festivala (prošlih godina to su bili bandovi Ðubrivo i Elvis Jackson), te ostale bandove koji će biti izabrani, priliku imaju i svi mladi demo bandovi.

Na adresu makfest4@gmail.com potrebno je poslati kratku biografiju banda, imena članova, fotografiju te web stranicu na kojoj se mogu čuti pjesme prijavljenog banda ili 3 pjesme na sam mail.

Žiri sačinjen od članova udruge mladih M:A:K izabrati će 10 bandova koji će sudjelovati u natjecanju za nastup na 'MAK FESTu #4'. Početak glasovanja putem internet stranice http://fest.mladiakcijakultura.hr
je u nedjelju, 15. ožujka, u 00:00h! Kraj glasovanja biti će mjesec dana nakon toga, točnije u srijedu, 15. travnja, u 23:59h!

Tijekom cijelog perioda glasovanja na spomenutoj stranici svi zainteresirani moći će vidjeti rang listu tj. stanje glasova u tom trenutku. Bandovi koji glasovima posjetitelja stranice festivala http://fest.mladiakcijakultura.hr osvoje prva 2 mjesta biti će objavljeni u četvrtak, 16. travnja, te će osigurati nastup na ovogodišnjem MAK festivalu.