obavijest

Web stranica i podcast Ivane Bodrožić


vrijeme: 4.5.2021.

Spisateljica i pjesnikinja Ivana Bodrožić, u sklopu programa digitalne prilagodbe kulturnih sadržaja, predstavlja novopokrenutu autorsku web stranicu (https://ivanabodrozic.com), podcast i radionicu kreativnog pisanja.
 
Spisateljica i pjesnikinja Ivana Bodrožić, u sklopu programa digitalne prilagodbe kulturnih sadržaja, predstavlja novopokrenutu autorsku web stranicu, podcast i radionicu kreativnog pisanja.
 
Na mrežnoj stranici https://ivanabodrozic.com objedinjeni su svi dosad izašli naslovi autorice na hrvatskom i na stranim jezicima, digitalni sadržaji, kritike, recenzije i nagrade te važne informacije za strane izdavače.
 
Serija od četiri podcasta bavi se temama koje autorica obrađuje u romanu ”Sinovi, kćeri”.
Dva podcasta objavljena su na poveznicama u nastavku, a dvije nove epizode bit će dostupne nakon održavanja.
Podcast: Ispod teksta, izvan margina / ep 1
https://www.youtube.com/watch?v=Sx2kyIVucU4
Podcast: Ispod teksta, izvan margina / ep 2
https://www.youtube.com/watch?v=qGSe_DOX10w
 
U sklopu projekta, Ivana Bodrožić održala je putem Zoom platforme radionicu kreativnog pisanja: Autorica traži autore/ice. Na radionici (zatvorenog tipa) polaznici su radili na rukopisima uz vodstvo i uredničke sugestije voditeljice radionice.
Snimka predstavljanja romana Ivane Bodrožić ”Sinovi, kćeri”, u prostoru kreacije Uranija, dostupna je putem poveznice:
https://www.youtube.com/watch?v=TeX7P1T936E

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.