Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za sudjelovanje na Ljetnoj školi 'Liquid Frameworks, Solid Institutions' u Ohridu (Rok: 11.7.2022.)

Kooperativa - Regionalna platforma za kulturu, Operacija grad i Jadro – Association of Independent Cultural Scene (Skoplje) objavili su poziv za prijave na Ljetnu školu 'Liquid Frameworks, Solid Institutions – building participation from the bottom up' koja će se održati u Ohridu (S. Makedonija), od 19. do 23. rujna.
vrijeme: - 11.07.2022.
prijava: 11.7.2022
url: https://platforma-kooperativa.org/

Poziv je otvoren za kulturne radnike/ice, istraživače/ice, umjetnike/ice, kustose/ice, aktiviste/ice, edukatore/ice i druge praktičare/ke iz Jugoistočne Europe i Zapadnog Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Rumunjska, Srbija, Slovenija), a koji/e će imati priliku naučiti više o demokratizaciji javne infrastrukture u području kulture i zagovaranju kulturnih politika usmjerenih na zajednicu.

Program škole provodit će više od 20 regionalnih i međunarodnih stručnjaka i predavača kroz raznovrsne formate kao što su to peer-to-peer radionice, predavanja, prezentacije iskustava, plenarne sjednice, panel rasprave, grupe za raspravu, grupe za čitanje i radne skupine.

 
Sveobuhvatni cilj Ljetne škole je izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) uz razvoj i zagovaranje za inovativne modele građansko-javnog partnerstva, participativnog upravljanja, aktivnog građanstva i emancipatorske institucionalne transformacije. Sudjelovanje, put i smještaj za odabrane polaznike su besplatni.

Rok za prijave: 11.7.2022.

 
Više informacija o programu Ljetne škole i načinu prijave saznajte na poveznici:
https://platforma-kooperativa.org/.../open-call-summer.../