Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za izlaganje na ReArt festivalu – zimsko izdanje 2021. (Rok: 4.12.2021.)

Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART provodi natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival - zimsko izdanje 2021.
vrijeme: - 04.12.2021.
url: http://udrugareart.blogspot.com/
ReArt se planira održati u manjem izdanju festivala, 18. prosinca 2021. godine u Kulturnom centru u Osijeku ukoliko to epidemiološka situacija bude dopuštala. U suprotnom, ReArt festival će se održati u online izdanju, ovisno o mogućnostima. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire, osvijestiti “Uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” i uz popratni sadržaj usmjeriti ljude na umjetnost i kreativnost.
Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.
Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za zimski ReArt 2021.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 3 fotografije sa primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučamo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (molim nemojte stvaljati na drive ili word dokument nego isključivo u .jpg formatu u “prilog” e-maila).
Prijave se šalju na e-mail: reart.sajam@gmail.com sa naznakom „ Zimski ReArt 2021.“. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.
Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon kojeg će autori i grupe autora elektronskim putem biti obavješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala u zimskom izdanju.