Preskočite na glavni sadržaj

Fotografski natječaj 'Sisak pod zvijezdama'

Star Film Fest za sve ljubitelje fotografije otvara foto natječaj na temu zvijezda te ovom prilikom pozivamo sve amaterske i profesionalne fotografe da nam pošalju svoje fotografije zvijezda i zvjezdanog neba.
vrijeme: 10.05.2021. - 01.08.2021.
prijava: 01.08.2021
url: https://sfilmfest.com/otvorene-prijave-za-foto-natjecaj-sisak-pod-zvijezdama/

Izložba najboljih fotografija održati će se na Star Film Festu ove godine od 26. do 28. kolovoza, a stručni žiri odabrati će fotografije i dodijeliti poklon pakete festivala.

Na natječaj se mogu poslati 3 fotografije po vašem izboru. Kao ljubitelji novog i kreativnog dajemo vam otvorene ruke u obradi fotografije.

Svoje radove šaljete na e-mail: info@sfilmfestival.com do 01.08.2021. s naslovom "Sisak pod zvijezdama" zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku u JPEG ili JPG formatu rezolucija 300 dpi.  Maksimalno 3000 px po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15 MB.

Sve fotografije šalju se putem WeTransfera ili Google diska, odnosno u samom e-mailu šaljete poveznicu na vaše fotografije.

Autori (stariji od 16 godina,profesionalci i amateri), slanjem fotografija potvrđuju autentičnost snimljenih fotografija, te preuzimaju odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalog i objavu u svrhu promocije festivala,natječaja i izložbe.

Fotografije koje ne zadovoljavaju uvjete natječaja neće se razmatrati prilikom selekcije.

Želimo svima puno sreće, veselimo se vašim radovima i vidimo se pod zvjezdanim nebom Star Film Festa!