natječaj

Splitska.tiramola po dvanaesti put traži postav


vrijeme: 20.11.2017.
prijava: 05.12.2017.

Udruga 'Splitski portal' raspisala je natječaj za dvanaestu 'Splitsku.tiramolu', tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa. Prijave se primaju do 5. prosinca 2017.

Radove najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložit će se u prostoru Galerije fotografije Fotokluba Split od 14.12.2017. do 30.12.2017.

Postav 12. Splitske tiramole odabrat će mladi splitski fotograf Matija Prajo.

Zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 5. prosinca pošaljite svoje radove, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.

I ove godine "Splitska.tiramola" ima  humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe (ukoliko nam njihovi autori daju svoju dozvolu) prodavati će se na humanitarnom buvljaku "A di si ti?" udruge MoSt ispred HNK (16.prosinca 2017.), u sklopu kojeg se već 17 godina u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za najugroženije skupine sugrađana.

Prije slanja provjerite pravila “splitske.tiramole”:

- prijavljene fotografije ISKLJUČIVO  su snimljene  u Splitu, i nisu starije od dvije godine (pritom ne tražimo  ‘klasične razglednice’ grada, već momente, portrete, detalje, događaje...)
- fotografije trebaju biti u JPEG  formatu, 45 cm (300 dpi) po dužoj stranici
- fotografije imenovati na sljedeći način: prva dva slova imena i prezimena i naziv fotografije
(npr.:  Ivan Matić – Zalazak sunca – > Iv-Ma – Zalazak sunca)
- može se poslati najviše pet fotografija (Jumbo mail ili Wetransfer link ukoliko veličina fotografija premašuje 25 MB)
- natječaj je namijenjen mladima (30. rođendan navršavaš najkasnije 31.12.2017. godine)
- u mailu pošalji i svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)
- odgovoriti na pitanje: pristaješ li da se tvoje odabrane fotografije prodaju u sklopu humanitarog buvljaka "A di si ti?": DA ili NE?
- prijave se šalju na tiramola@split.com.hr do 5.12.2017. u 23:59.

 

(D.H.F., 20.11.2017)

Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu