obavijest

18. LFF traži volontere i najavljuje radionicuOrganizatori 18. Liburnia Film Festivala pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže kao volonteri ili polaznici edukativne radionice 'Prvi put snimam'. 

Prijave za volonterke i volontere otvorene su do 10. kolovoza. Traže se osobe koje vole raditi s ljudima, zanima ih film, organizacija festivala, širenje vidika i druženje s filmskim ekipama. U prijavnici možeš napisati što te zanima i koji poslovi bi te veselili. Sa svim pitanjima i nedoumicama ekipi iz LFF-a se možeš javiti na mail liburniafilmfestival@gmail.com.

Radionica Prvi put snimam je zamišljena kao četverodnevno druženje tijekom kojeg polaznici u manjoj grupi prolaze kroz sve faze stvaranja dokumentarca. Zajednički odabiru temu, istražuju ju, odluče što će snimati, snime to i potom montiraju. Od polaznika se ne očekuje nikakvo predznanje, važna je samo dobra volja i želja za učenjem. Radionica će se održati od 24. do 27. kolovoza u prostorima Vile Antonio i na otvorenom. Prijaviti se možeš slanjem maila na liburniafilmfestival@gmail.com do srijede, 19. kolovoza. U mailu je potrebno navesti svoje ime i prezime, broj mobitela, mail, dob i kroz rečenicu-dvije kratko opisati o čemu biste željeli snimati svoj prvi film. Sudjelovanje u radionici se ne naplaćuje.

18. Liburnia Film Festival organizira Udruga LFF, suorganizator je Restart, a partner Festival Opatija.

https://www.liburniafilmfestival.com/


(D.H.F., 31.07.2020)