" />
predstava

ZKM najavljuje nove izvedbe


vrijeme: 27.05.2020.
mjesto: zagrbe

Nakon dvomjesečne stanke, Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava.

Iz Kazališta poručuju:

Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više: H.E.J.T.E.R.I, Huddersfield, Dobro je dok umiremo po redu, Eichmann u Jeruzalemu. Detaljni raspored izvedbi potražite ovdje.

 

Cijene ulaznica su 70 kuna (za predstave u dvorani Istra:  H.EJ.T.E.R.I, Huddersfiled, Eichmann u Jeruzalemu) i 60 kuna (za predstavu u dvorani Polanec: Dobro je dok umiremo po redu).

 

Kao što znate, kazališta su osobito pogođena pandemijom. Za vrijeme trajanje karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poput Črne mati zemle, na besplatno online gledanje. Ovoga puta od svoje publike trebamo pomoć da lakše prebrodimo neizvjesnost. Stoga nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete.

 

Ulaznice i dalje možete rezervirati i kupovati online na našem webu, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.


 

(R.P.B., 21.05.2020)

Tagovi: predstava, zkm