" />
natječaj

Poziv za grafičke dizajnere


prijava: 20.05.2020.

Culture Hub Croatia poziva grafičke dizajnerice i dizajnere te kolektive da se odazovu na natječaj za oblikovanje kataloga projekta 'Praznine'.

Tekst natječaja:

 

Poziv objavljujemo u okviru projekta “Praznine2020” na kojem nastavljamo raditi kroz cijelu godinu pripremajući ujedno i izdanje za 2021. godinu. Nakon pilot inicijative (15. 2 . - 7. 3.) u kojoj smo prenamijenili nekoliko zatvorenih prostora u povijesnoj jezgri grada Splita, a koji su zatvoreni tijekom zimskih mjeseci, sada pripremamo katalog projekta u kojem će se naći svi umjetnici koji su sudjelovali kao rezidenti i koristili ponuđene prostore kao svoje otvorene ateljee. Također, cilj izrade kataloga je i valoriziranje angažmana lokalne zajednice i kreativaca koji su se uključili u oblikovanje programa kroz otvoreni kalendar. U tu svrhu, a s obzirom na trenutnu situaciju i krizu kojom je kulturni i kreativni sektor itekako pogođen, objavljujemo javni natječaj na koji se mogu javiti svi zainteresirani grafički dizajneri.

 

Pošaljite nam svoj portfolio na info@culturehubcroatia.hr do 20. svibnja, uz ponudu za grafičko oblikovanje kataloga do 50 stranica, formata A5. O budućem suradniku odlučit će organizacijski tim CHC-a te umjetnici koji su sudjelovali u projektu.

 

Više o projektu možete pronaći na http://culturehubcroatia.hr/hr/praznine2020/.

 

(R.P.B., 05.05.2020)