predstava, djeca, mladi

Online predstava 'Sherlock Holmes' Zagrebačkog kazališta mladih


vrijeme: 13.04.2020. - 15.04.2020.

ZKM-ovu predstavu za djecu i mlade 'Sherlock Holmes' možete pogledati do 15. travnja 2020. navečer na portalu Večernji.hr. Autorica teksta je Ana Tonković Dolenčić prema proznim motivima i likovima Arthura Conana Doylea, a redatelj je Krešimir Dolenčić.
 
https://www.vecernji.hr/kultura/pogledajte-zkm-ovu-predstavu-sherlock-holmes-na-vecernji-hr-1393910

Predstava Sherolck Holmes publiku vodi zamršenim labirintom zločina i prevara, odanosti i hrabrosti, nagađanja i napetosti te nevjerojatnih obrata, ostavljajući gledatelje u dvojbi ili aktivnu sudjelovanju u rješavanju mozgalice: „Tko je kriv?” Sve što ste ikad voljeli u starim i novim pustolovinama najvećeg uma u povijesti svjetskog krimića, ovdje je.

 

Hinkemann 17.04. 2020. – ekskluzivno na Tportalu - možete pogledati nagrađivanog i hvaljenog Hinkemanna, Ernsta Tollera, u režiji Igora Vuka Torbice. Ova kultna ZKM-ova predstava bit će vam na raspolaganju za pregled na Tportalu kroz 24 sata.

 

Prije Hinkemanna ZKM-ovu hit najnagrađivaniju predstavu 'Črnu mati zemlu', nastalu prema istoimenom romanu dobitnika Tportalove književne nagrade Kristiana Novaka, ekskluzivno je na tportalu na Svjetski dan kazališta, 27. ožujka, gledalo više od 19 000 ljudi! Brojne predstave u vrijeme korona karantene bile su dostupne online i na ostalim najgledanijim medijskim platformama Večernjeg lista, Jutarnjeg lista i JoomBoosa 24h.

 

Ako ste propustili, ZKM-ove online predstave dostupne su vam i dalje...


Suradnja ZKM I HDP “Knjiga i kazalište”
glumica i glumaca #zekaem-a i članova Hrvatskog društva pisaca.

 

(R.P.B., 14.04.2020)

Tagovi: predstava, zkm