Blank_filmski inkubator pokreće online radionicu malog autorskog karantena filma. Radionica je zamišljena kao intenzivni online tečaj u kojem mentori odabrane polaznike usmjeravaju da, s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze, snime kratki igrani, dokumentarni ili eksperimentalni film, kojim bi na sebi svojstven način zabilježili kako provode vrijeme u karanteni. Mentori su iskusni filmaši Igor Jelinović i Dario Juričan. " />
radionica, kolonija

Besplatna online radionica malog autorskog karantena filma


vrijeme: 16.04.2020. 17 h
prijava: 12.04.2020.

Blank_filmski inkubator pokreće online radionicu malog autorskog karantena filma. Radionica je zamišljena kao intenzivni online tečaj u kojem mentori odabrane polaznike usmjeravaju da, s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze, snime kratki igrani, dokumentarni ili eksperimentalni film, kojim bi na sebi svojstven način zabilježili kako provode vrijeme u karanteni. Mentori su iskusni filmaši Igor Jelinović i Dario Juričan.

Filmići bi trebali biti snimani isključivo u interijeru u kojem polaznici egzistiraju osim ako priroda nečijeg posla ne iziskuje kretanje u otvorenom prostoru. Film može biti koncipiran kao dnevnik cjelokupnog procesa, može se baviti samo jednim segmentom života u izolaciji, može biti narativan, ali ne nužno.

 

Početak radionice: 16.4.2020. (čet) u 17h

 

Prijave: do 12.4.2020. (ned) do podne


Više o radionici i načinu prijave...

 

(R.P.B., 26.03.2020)