" />
radionica, kolonija

Dam-daš: Kako dobro pripremiti projekte za natječaje?


vrijeme: 23.01.2020.
prijava: 22.01.2020.
mjesto: Poreč; Gradska knjižnica Poreč, Trg Marafor 3

Radionica, koja će se održati u Poreču, je namijenjena početnicima u pripremanju projekata koji se nemaju kome obratiti za pomoć te onima koji sudjeluju u radu udruga, a koji se nisu nikada prijavljivali na natječaje, ili su pokušali, ali im projekt nije prošao. Radionica će se održati kroz dva susreta po dva sata. Prva započinje u četvrtak, 23. siječnja, a prijaviti se možete najkasnije do srijede, 22. siječnja, do 12 sati.

Imate ideju? Imate želju za promjenom i stvaranjem nečega novoga? Pripremili biste projekt, a ne znate otkud početi? Svjesni ste da ideja i želja nisu dovoljne i da je potrebno stvoriti jasne smjernice kako bi se one realizirale?

 

Pozivamo vas na novu radionicu iz projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” – “Kako dobro pripremiti projekte za natječaje?”, koju će voditi volonterka Sniježana Matejčić.

 

Radionica će se održati kroz dva susreta po dva sata. Prva započinje u četvrtak, 23. siječnja 2020. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), a zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do srijede 22. siječnja do 12 sati.
 

(R.P.B., 16.01.2020)