koncert

South Carolina Mass Choir u prosincu nastupa u Zadru


vrijeme: 17.12.2019.
mjesto: HNK Zadar

U utorak, 17. prosinca, s početkom u 20 sati, u HNK Zadar održat će se tradicionalni božićni gospel koncert. U organizaciji HNK Zadar nastupit će jedan od ponajboljih američkih gospel zborova - South Carolina Mass Choir pod vodstvom Michaela Browna. 

South Carolina Mass Choir osnovao je Michael Brown devedesetih godina prošlog stoljeća, a poticaj su mu bili talentirani mladi glazbenici, pjevači neodoljivih glasova koji su imali snažnu potrebu za okupljanjem i izražavanjem svojih osjećaja kroz gospel.  U kratkom vremenu Zbor je okupio oko 45 vrhunskih pjevača koji do danas nastupaju u različitim glazbenim formacijama i kombinacijama, ali uvijek pod nazivom South Carolina Mass Choir. Specifičnost ove grupe je spoj modernih i tradicionalnih ritmova uz pratnju ritam sekcije (bas, klavir, bubanj) te na taj način izvode tradicionalne napjeve u R&B aranžmanima koji široku publiku diljem svijeta naprosto obaraju s nogu.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kuna u prodaji su na sustavu http://www.croatia-tickets.com/ i od 10. prosinca na blagajni HNK Zadar  (11-13h, 18-20h).

https://www.facebook.com/hnkzadar/(D.H.F., 22.11.2019)