projekcija

Riječno kino donosi filmove uz rijeke diljem Karlovačke županije


vrijeme: 14.07.2019. - 11.08.2019.
mjesto: Karlovac

Protekla tri tjedna Karlovčani su proveli u slavljeničkoj atmosferi, u programu Zvjezdanog ljeta povodom 440. rođendana grada. Nakon koncerata, performansa, izložbi i drugih raznih događaja, zabave neće nedostajati jer je započelo još jedno Riječno kino uz Karlovačko u organizaciji Kinokluba Karlovac. Za posjetitelje je sav program besplatan!
 
I ovoga ljeta posjetitelje očekuje pregršt dobrih filmova pod zvjezdanim nebom na osam lokacija u trajanju od 14. srpnja do 11. kolovoza.

"Ovoga tjedna posjetitelji mogu pogledati dva filma - u petak 19.7. bit će prikazan hvaljeni triler Južni vjetar u Amfiteatru u Dugoj Resi, dok će Karlovčani na Foginovom kupalištu u subotu 20.7. moći uživati u novim avanturama superheroja Spider-Mana u filmu Spider-Man: Daleko od kuće. Ostatak programa nakon toga slijedi u Ozlju, Ogulinu, Kamanju, ponovno u Dugoj Resi i Karlovcu te će zatvaranje biti na Petrovoj gori pored Vojnića. Nismo zaboravili ni one najmlađe te ćemo u svojvrsnoj spin-off manifestaciji Riječno kino za djecu gledati dodatna 3 filma. Dječji program počinje u četvrtak 18.7. gdje u Slunju prikazujemo Aladina, nastavlja se u Karlovcu u petak 26.7. s Kraljem lavova, a 1.8. u Dugo Resi prikazujemo Skockanog Nindžu.", izjavila je koordinatorica manifestacije Ksenija Sanković iz Kinokluba Karlovac.
 

Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pokrovitelja kojima se Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje, a to su ove godine Hrvatski audiovizualni centar, Grad Karlovac, Karlovačka županija, Turistička zajednica Grada Karlovca, Grad Ozalj, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije, Turistička zajednica Duge Rese, Savjet mladih grada Ogulina, Turbing d.o.o., Turistička zajednica Općine Vojnić,  dok je generalni pokrovitelj Riječnog kino uz Karlovačko, upravo Karlovačko.
 

(R.P.B., 16.07.2019)