Preskočite na glavni sadržaj

Projekt Ilica Q'art 2020

Projekt Ilica Q'art 2020
Unatoč specifičnom trenutku u vremenu i prostoru, i ove će se godine održati festivalski dio Projekta Ilica: Q’ART, i to u nedjelju, 7. lipnja 2020., od 9:30 – 14:30 sati, kada će Ilica biti zatvorena za promet i opet postati mjesto susreta građana, najavljuje organizator. 
vrijeme: 07.06.2020. - 07.06.2020.

Oživjet će ranjena Ilica, te će se kroz solidarnost onih koji su uz Ilicu najviše pogođeni, a to su umjetnici, ispuniti bogatim i raznovrsnim umjetničkim i kulturnim programom: umjetničkim akcijama, urbanim kolažima, izložbama, glazbom, plesnim izvedbama i performansima, uličnim revijama, buvljakom i drugim pop-up događajima iznenađenja.

Ove godine glavni je partner projekta kazalište Gavella čija je devastirana zgrada dobila crvenu oznaku nakon potresa pa će svoje programe, iznimno ovom prilikom, preseliti u prostor Q'ART-a.

Inicijatori i autori projekta su Aleksandar Battista Ilić i Ivana Nikolić Popović, koji kroz participativni model godinama na projektu okupljaju građane, institucije, umjetničke i društvene organizacije te udruge, u misiji poboljšanja kvalitete života građana.

MI SMO GRAD!
Potresno dobar tulum u Q’ARTu
7.6.2020, (9:30-14:30h)
Ilica, od Frankopanske do Primorske

Opširnije:
https://www.facebook.com/projektilica/