Preskočite na glavni sadržaj

MAKK 2018 – međunarodna autorska kreativna konferencija

MAKK 2018 – međunarodna autorska kreativna konferencija
Šesto izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK 2018 održat će se 22. i 23. studenog 2018. u Dvorani Gorgona MSU-a.  
vrijeme: 22.11.2018. - 23.11.2018.

U organizaciji službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo HDAP-ALAI, konferencija će i ove godine okupiti brojne kreativce iz svijeta glazbe, filma, medija, književnosti, ali i stručnjake novih tehnologija i digitalnog poslovanja.  

Bit će riječi i o tome što nam zapravo donosi nova europska Direktiva o autorskom pravu te kako će se ona odraziti na svakodnevni život kreativaca, ali i krajnjih korisnika. Od ostalih tema izdavajamo: zarada od internetskih sadržaja, značaj i razvoj domaće industrije videoigara, glazba kao pokazatelj duha nacije i društvenih promjena.

Sadržaj predavanja i panel diskusija prvog dana konferencije uređuje stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja. Drugi dan konferencije bit će posvećen aktualnim europskim i hrvatskim temama iz pravne perspektive, u organizaciji Hrvatskog društva za autorsko pravo.

Službeni program konferencije i kompletan popis govornika potražite na službenim web stranicama - http://www.makk.hr/.

https://www.facebook.com/makkconference/
https://twitter.com/makk_zg

~
Hrvatsko društvo skladatelja
Služba Zaštite autorskih muzičkih prava
Hrvatsko društvo za autorsko pravo