" />
festival

Pine fest u Samoboru


vrijeme: 14.06.2019. - 15.06.2019.
mjesto: Samobor

Prvi samoborski Pine fest održat će se 14. i 15. lipnja u parku ispred Centra za mlade Bunker. Lineup čine Hladno pivo, Pips chips & videoclips,  Nipplepeople, Vojko V., Krankšvester, a ulaz na festival je besplatan!

 

Petak 14. lipnja otvara Lika Kolorado u 19:15 sati, nakon njih će nastupiti Nipplepeople u 20:15 te Pips, Chips & Videoclips u 21:30 sati. Vojko V na pozornicu stiže u 23 sata, a koncertni program prvoga dana zatvorit će High5 koji će se na pozornicu popeti u ponoć. DJ program i popratni sadržaji trajat će do 4 sata idućeg dana. Cubies otvaraju drugi dan, tj. subotu 15. lipnja koncertom u 19 sati, a nakon njih će na pozornicu doći Mary May u 20 i Porto Morto u 21 sat. Hladno pivo počinje u 22:20 sati, a Krankšvester će zatvoriti prvi samoborski Pine fest svojim najvećim hitovima te će početi u ponoć. Kao i prvog dana, DJ i popratni program trajat će do 4 sata.

 

Sve informacije možete potražiti na službenoj stranici festivala.

 

Centar za mlade Bunker je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice, mjesto zabave, informiranja, učenja i druženja. Upravo iz tih razloga, kao i kvalitetnog i urbanog koncertnog programa Bunkera, Yem se, uz potporu Grada Samobora, odlučio na novi glazbeni projekt kako bi dodatno popunio već bogatu kulturnu ponudu grada Samobora. Ideja je ne samo Samoborcima omogućiti kvalitetan glazbeni festival, već novim festivalom stvoriti još češću naviku odlaska Zagrepčana na vikend izlete u prekrasni susjedni grad.


(R.P.B., 11.06.2019)