koncert

Porto Morto predstavlja novi album u Tvornici kulture


vrijeme: 26.04.2019.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2

Grupa Porto Morto se nakon održanih koncerata diljem Hrvatske i regije vraća u zagrebačku Tvornicu kulture u petak, 26. travnja kad će promovirati novi album 'Portofon'.


Porto Morto
je bend koji se upoznao preko upletenosti u jeboTon kolektiv 2011. godine i od tad do sad formira se radom u Gradu Zagrebu. U periodu od 2011. do 2016. godine Porto Morto svirali su velik broj koncerata u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Beogradu, Pančevu, na glazbenim festivalima i samostalnim klupskim svirkama. Krajem 2016. godine bend je objavio svoj debitantski album, koji je vrlo dobro prihvaćen od strane publike i kritike, a nedavno je objavljen i drugi album "Portofon". Album su najavili singlom "Kuća", a kako uživo zvuči njihov novi studijski uradak saznat ćemo upravo u Tvornici kulture. Vrata Tvornice otvaraju se u 21, a koncert počinje u 22 sata.

 

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas), Juraj Borić (truba, glas) i Mak Murtić (saksofon).

 

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 60 kuna.

 

Službena prodajna mjesta:

• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

• Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr
 

(R.P.B., 25.04.2019)