Preskočite na glavni sadržaj

Zlatni zub

Zlatni zub

Festival smijeha i komedije, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč: Održava se u mjesecu ožujku, a sudjeluju izvođači iz Hrvatske i iz inozemstva. Tijekom jednog tjedna, koliko traje festival, publika ima priliku prisustvovati predstavama i drugim događanjima na temu humora i smijeha.

vrijeme: 03.03.2011. - 13.03.2011.

Jedini zadatak festivala je  izazvati ˝zdravi smijeh˝, a kvaliteta predstava ocjenjuje se dužinom i jačinom pljeska koji se mjeri ˝pljeskometrom˝.  Najuspješnijima se dodjeljuju nagrade: ˝Zlatni zub˝, ˝Srebrni zub˝ i ˝Pokvareni zub˝.

Na programu četvrtog izdanja festivala je osam komedija u izvedbi profesionalnih i amaterskih skupina iz Poreča, Zadra i Zagreba. Festival počinje predstavom  ˝Nitko, nitko, ali nitko nikad nije tako igrao Fausta˝ zagrebačkog Teatra Rugatino, slijede predstave amaterske kazališne družine ˝Mrki teatar ˝ iz Poreča, porečke udruge mladih USB, Dragontheatra iz Zadra te još četiri predstave  iz Zagreba -  kazališta Smjehotići, Teatra Exit, Teatra Gavran i predstava ˝Kontrabas˝ Renea Medvešeka. 




kontakt:


Pučko otvoreno učilište Poreč
Narodni trg 1, 52 440 Poreč
Tel: + 385 52 887 218
Fax: + 385 52 888 222
E-mail: kultura@poup.hr