" />
predstava

Stota izvedba predstave 'Muškarci.hr' za humanitarnu akciju 'Prvi osmijeh'


vrijeme: 09.12.2018. 20 h
mjesto: Zagreb; Satiričko kazalište Kerempuh, Ilica 31

Predstava 'Muškarci.hr', nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh, proslavit će u nedjelju, 9. prosinca, u 20 sati, na daskama 'Kerempuha', svoju jubilarnu stotu izvedbu.

 

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjima. Igrajući "Muškarce.hr“, temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

 

U sklopu ove jubilarne izvedbe, UO Teatroman, kazalište Kerempuh i njegova glumačka ekipa, od koje su Goran Grgić i Boris Svrtan dugogodišnji rotarijanci, sudjeluje u velikom humanitarnom projektu "Prvi osmijeh“ kojega organizira Rotary klub Maksimir.

 

Cilj projekta je prikupljanje sredstava za nabavu prijeko potrebnog endoskopskog stupa sa sondama za pedijatrijsku gastroskopiju, bronhoskopiju i kolonoskopiju za Kliniku za pedijatriju KBC-a Zagreb.

 

(R.P.B., 07.12.2018)