" />
koncert

Jedna od najuspješnijih glazbenih turneja u čast Edith Piaf 15. prosinca u 'Lisinskom'


vrijeme: 15.12.2018.
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog

Na stalnom proputovanju svijetom, glazbeno-scenski projekt 'Piaf! The Show' oduševljava tisuće ljubitelja lika i djela legendarne Edith Piaf. U glavnoj ulozi je glumica i pjevačica Anne Carrere koja vjerodostojno donosi boju glasa Edith Piaf, uz neizostavan karakter koji upotpunjuje kvalitetu doživljaja.

Prozvana "jedinom autentičnom nasljednicom" Edith Piaf, dolazi s juga Francuske, karijeru je započela u raznim talent showovima, a prethodno se školovala u području jazz i klasične glazbe. Emocijom i vokalnim mogućnostima zaradila je stojeće ovacije čak i u prestižnom Carnegie Hallu, zbog čega je mnogi kritičari već vide kao neizostavni dio Broadwayskih pozornica.

 

Za veliki uspjeh projekt je nedavno nagrađen u sklopu konferencije Midem koja svake godine u Cannesu okuplja najbolje stručnjake iz glazbene industrije. Kao jedan od najuspješnijih francuskih projekata u svijetu u 2017. godini, nastavio je s uspješnim radom i 2018. koju je obilježio nastavak velike turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi, a za sam kraj godine dolazi i u Zagreb.

 

Prepoznatljiv stil francuskog kabarea s kraja 19. i početka 20. stoljeća, neizostavni je dragulj francuske kulture koji ste do sada mogli doživjeti samo u Parizu. Poznati redatelj Gil Marsalla ispunio je želju obožavateljima diljem svijeta i stvorio putujući spektakl koji na najpoznatije pozornice dovodi jedinstveni francuski šarm uz najveće hitove Edith Piaf.

 

"La Vie En Rose", "Non, je ne regrette rien", "Hymne á l'amour", "Jezebel", "Mon Manege A Moi" ili "Mon Dieu" samo su neke od evergreena u kojima ćete moći uživati 15. prosinca u Lisinskom.

 

Ulaznice po cijeni od 200,250,300 i 330 kn mogu se kupiti online na www.lisinski.hr ili na blagajni Dvorane.

 

(R.P.B., 30.11.2018)