" />
sajam

7. Reboot Infogamer sajam u Zagrebu


vrijeme: 21.11.2018. - 25.11.2018.
mjesto: Zagreb; Zagrebački velesajam

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održava se od 21. do 25. studenoga u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma, gdje će se predstaviti preko 100 nezavisnih izlagača iz cijele Europe i šire.

Najveći regionalni sajam video igara i popratne industrije Reboot Infogamer počeo je u srijedu na Zagrebačkom velesajmu, gdje osim hit igara posjetitelji mogu isprobati najnoviju tehnologiju video-igara i sudjelovati na e-sport turniru.

 

Osim neovisnih proizvođača na sajmu će se svojim hitovima predstaviti brojni svjetski giganti industrije video-igara, poput ASUS-a, Activisiona, Ubisofta, Blizzarda, CroTeama, Gamepiresa, Nintenda i dr.

 

Najveći rivali na tržištu konzola Microsoftov Xbox i Sonyev Playstation također će biti prisutni. Microsoft će prvi puta na našem tržištu predstaviti novu konzolu Xbox One X, dok će Playstation predstaviti ekskluzivne igre za svoju konzolu Playstation 4, koje izlaze na jesen i zimu.

 

Japanska izdavačka kuća Konami na Velesajmu će predstaviti svoj hit Pro Evolution Soccer 2019, najpopularniju video igru simulacije nogometa.

 

Na sajmu će također biti organiziran turnir u Fortniteu, najpoznatijoj video igri današnjice, za što su osigurana 32 vrhunska računala.

 

Krajem sajma, za vikend, u planu je takozvani "community event", na kojem će se okupiti najveća imena hrvatske i međunarodne scene gaming video blogera ili youtubera, gdje će se fanovi moći družiti sa svojim najdražim zvijezdama i "influencerima".

 

Na sajmu će za posjetitelje biti pripremljeno preko 800 konzola i računala na kojima će moći isprobati najveće i najnovije hitove među igricama. (Hina)

 

(R.P.B., 22.11.2018)