Preskočite na glavni sadržaj

Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju

Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju
Online edukativni program 'Sinergija izoliranih točkica' održao se u siječnji i veljači 2021. godine pod vodstvom Lee Vidaković i Katrin Novaković. Kao rezultat radionice, na YouTube-u su objavljeni kratki filmovi koje su napravili polaznici radionice.

Online edukativni program o umjetnosti pokreta (Stop-animacija) namijenjen je radnicima u kulturi, učiteljima i odgajateljima koji žele na kreativan način unaprijediti svoje satove te djecu naučiti umjetnosti pokreta kroz stop animaciju. Nakon dva uvodna sata, edukatori su mogli prisustvovati online radionicama koje su namijenjene djeci i mladima te kroz praktičan rad vidjeti i primijeniti naučeno.
 
Osim ovoga programa, održane su radionice i za djecu od 6-11 godina, kao i za djecu i odrasle od 12 godina pa na dalje. Edukacijski ishod i cilj radionica za djecu je bio stvoriti jedinstveni animirani film kroz zajedničko djelovanje svih polaznika koji su zbog trenutne epidemiološke situacije primorani biti izolirani u svojim domovima.

Program podržava Ministarstvo putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.
 
PROMO za radionicu

 
FILMOVI:
1. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju 
2. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju 
3. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju
4. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju
5. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju 
6. - Sinergija izoliranih točkica - umjetnost pokreta kroz stop animaciju