koncert

Koncert Ibrice Jusića 'Od Shakespearea do Sevdaha'


vrijeme: 11.11.2018. 19,30 h
mjesto: Zagreb; HNK

Koncertom 'Od Shakespearea do Sevdaha', koji će se u nedjelju, 11. studenoga, s početkom u 19,30 sati, održati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Ibrica Jusić proslavit će 54. godine svojeg rada. Koncert na kojem će se najpoznatijem hrvatskom šansonjeru i kantautoru pridružiti njegovi prijatelji Elvis Stanić i Saša Olenjuk, u organizaciji je Centra za kulturu i informacije Maksimir i  pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.
 

"…54. godine su jako malo vremena za voljeti glazbu, umjetnost, ljubav, romantiku, život... S osmjehom na licu, na Dubrovačkim zidinama ili na “daskama koje život znače”; s neopisivom radošću, kamo god došao…tako će biti...

 

Doajen hrvatske glazbe, uz dva prijatelja - Elvisa Stanića i Sašu Olenjuka te uz svog životnog suputnika – psa Bonda, proslavit će s Vama svoju veliku godišnjicu, svoj veliki život, prepun ljepote, pjesme i umjetnosti.

 

“Ponoć, Zbogom Malena, Bila je tako lijepa, Balada iz predgrađa, Jesuis malade, U svakom slučaju te volim…sigurno ste se pronašli u barem jednoj od navedenih pjesama; želim da životna ljubav pronađe i Vas.” (cit.Ibrica Jusić)

 

Ulaznice možete kupiti u sustavu ulaznice.hr.

 

(R.P.B., 09.11.2018)