" />
natječaj

U tijeku su prijave za 43. Dane satire Fadila Hadžića


prijava: 31.12.2018.
mjesto: Zagreb; Satiričko kazalište Kerempuh, Ilica 31

U lipnju 2019. godine održat će se '43. Dani satire Fadila Hadžića' u organizaciji i realizaciji Satiričkog kazališta Kerempuh. Tim povodom objavljen je poziv kazalištima za prijavu predstava i sudjelovanje na ovogodišnjem festivalu. Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2018.!

Festival “Dani satire” okuplja kazališta iz cijele Europe i uvijek je izuzetno posjećen te se temelji na predstavama u velikom žanrovskom i stilskom rasponu.

 

Za sudjelovanje na Festivalu mogu se prijaviti kazališne predstave koje su premijerno izvedene tijekom prošle i kazališne sezone u kojoj je natječaj objavljen. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstave koje za trajanja natječaja nisu imale premijeru, ali će je imati do kraja veljače u toj sezoni.

 

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, 10 000 Zagreb, Ilica 31, s naznakom „Prijava - 43. Dani satire Fadila Hadžića“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr

 

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta što prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na „43. Danima satire Fadila Hadžića“ donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović. 

 

Uz prijavnicu potrebno je priložiti: DVD predstave i programsku knjižicu predstave.

 

(R.P.B., 07.11.2018)