Preskočite na glavni sadržaj

Raspisani natječaji za prijem novih članova u HULU Split

HULU Split raspisao je natječaj za prijem novih članova za umjetničke sekcije i kustoski tim, s rokom prijave 2. svibnja 2021.
 
NATJEČAJ ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U HULU-SPLIT
 
Strukovna umjetnička udruga HULU-SPLIT (Hrvatska udruga likovnih umjetnika -Split) je raspisala natječaj za prijem u redovno članstvo za:
  • umjetničke sekcije (slikarska, kiparska, multimedijalna) i
  • kustosku sekciju.
Rok za prijavu je 02. svibnja  2021., a sudjelovanje na natječaju se ne naplaćuje. 

Godišnja članarina iznosi 100,00 kn.
 
HULU-Split je nacionalna strukovna udruga likovnih umjetnika sa sjedištem u Splitu koja okuplja vizualne umjetnike iz čitave Hrvatske.  U sekciji Kustoski tim se okupljaju povjesničari umjetnosti, kustosi, likovni kritičari i teoretičari umjetnosti te ostali likovni stručnjaci.  HULU broji više od 450 članova kojima nudi tehničku i stručnu pomoć u organizaciji izložbi, izdaje besplatno potvrde o članstvu u strukovnoj udruzi i druge potvrde,  informira ih o natječajima, omogućava članovima organizirani profesionalni nastup pred institucijama, zastupa njihove interese te pomaže u ostvarivanju statusa samostalnih umjetnika.
 
PROPOZICIJE NATJEČAJA:

• za umjetničke sekcije: http://hulu-split.hr/natjecaj-prijem-novih-clanova-umjetnicke-sekcije-slikarska-kiparska-multimedijalna-sekcija/
 
• za kustosku sekciju (Kustoski tim) http://hulu-split.hr/natjecaj-prijem-novih-clanova-sekciju-kustoski-tim-2/