Preskočite na glavni sadržaj

Videodrum: koncertni videomagazin

Videodrum je novi projekt koji virtualnom cestom, drumom, povezuje četiri grada, Pulu, Ljubljanu, Zagreb i Beograd, te četiri potpuno različita, ali ipak slična mjesta: Dnevni boravak DC-a Rojc, Klub Channel Zero, Klub Močvaru i KC Grad. Prvi Videodrum, koji će se održati 30. ožujka, virtualna je turneja četiri benda.
vrijeme: 30.03.2021. 21 h
url: http://www.mochvara.hr/

Utorak 30.03.2021. • 21:00
 
Linkovi za stream:
Dnevni boravak Rojca
KC Grad
Klub Močvara
Klub Channel Zero
 
Ideja o virtualnom povezivanju nastala je na virtualnoj razmjeni osoblja koju je organizirao Savez udruga Rojca s ciljem da se međusobno povežemo i da ujedinjavanjem naših resursa i ideja zajednički stvorimo poligon za promociju nezavisne umjetnosti i kulture koja nastaje u našim gradovima.
 
Stvarajući mrežu većih i manjih gradova koji su zapravo središta urbanog života omogućujemo lokalnim umjetnicima veću publiku, a našoj lokalnoj publici predstavljamo sve novo i kvalitetno što nastaje u drugim gradovima.
 
Koncertima i razgovorima neće se predstaviti samo izvođači nego i timovi ljudi koji svojim aktivnostima, čak i u ovim izvanrednim uvjetima, rade na promociji i afirmaciji nezavisne kulture i umjetnosti.