Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje knjige 'Štapići za pričanje' Ivice Đikića

Predstavljanje knjige 'Štapići za pričanje' Ivice Đikića održat će se uživo i na YouTube kanalu Fraktura Najbolja Literatura u ponedjeljak, 22. ožujka, u 20 sati. Uz autora, o knjizi će govoriti Zdenko Jelčić, Boris Rašeta i Seid Serdarević.
vrijeme: 22.03.2021. 20 h
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/fraktura.hr/

Predstavljanje knjige održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja bit će ograničen na 12, stoga vas molimo da se što prije prijavite na promocije@fraktura.hr.
 
Udba, politička emigracija, naše godine kojima smo opsjednuti, 1941., 1991., 1945., 1995..., generali, pukovnici i pokojnici, politika, želja za što većom moći, sve su to teme o kojima na jedinstven, neponovljiv, literarno maestralan način progovara Ivica Đikić. Svaka priča u Štapićima za pričanje dolazi iz različite poetike, ali sve zajedno ulaze u jedinstven đikićevski svijet, svijet u kojemu su protagonisti i njihov unutarnji nemir pokretači ne samo radnje već i svega što će se neukrotivo i neobuzdano sručiti na njih same i njihovu okolinu.
 
Ponedjeljak, 22. ožujka 2021., 20 sati
Knjižara Fraktura, Zagreb

Uživo online:
YouTube-kanal Fraktura Najbolja Literatura
FB profil Fraktura – najbolja literatura