Preskočite na glavni sadržaj

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši

Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj, Sanja Pilić, objavila je novi nastavak priče o Maši, jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj, pod naslovom 'Maša i zima' uz ilustracije Nike Baruna i u izdanju Mozaika knjiga.
vrijeme: 19.02.2021.
url: https://mozaik-knjiga.hr/

Kako se ističe u najavi, ovo je čak osamnaesta priča o djevojčici koju poznaje svako dijete, osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama dodatno uljepšava dječji svijet.
 
Sanja Pilić u svojim se pričama uvijek trudi otvoriti temu koja je djeci zanimljiva i pristupačna. Do sad je objavila 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice kritičari okrunjuju brojnim nagradama, a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.
 
Posebno joj zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju, ističu iz Mozaika knjiga.
 
U novom nastavku njezina popularnog serijala, Maša se upušta u pravu zimsku avanturu.
 
Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.
 
Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice, poručuju iz Mozaika knjiga. (Hina)