Preskočite na glavni sadržaj

'Budućnost Zagreba nakon potresa - Arhitektonski pogled'

Društvo arhitekata Zagreba organizira online konferenciju 'Budućnost Zagreba nakon potresa - Arhitektonski pogled' koja će se održati u razdoblju od 10. do 13. studenog 2020.
vrijeme: 10.11.2020.
url: http://www.d-a-z.hr/

Online konferencija će kroz četiri dana i četiri teme – budućnost Zagreba utemeljena na 350 godina iskustva Sveučilišta, pokretanje nužnog procesa urbane obnove, budućnost graditeljskog naslijeđa Zagreba te doprinos turizma obnovi Zagreba – aktualizirati i razmatrati neophodne korake za kvalitetnu, sistematičnu i dugoročno održivu obnovu Grada Zagreba i okolice.
 
Očekuju vas interaktivne rasprave glavnih dionika procesa i odgovori na mnoga pitanja koja smo svi zajedno, a posebice stručna javnost, osvijestili nakon potresa 22. ožujka 2020. godine.
 
Nizom online predavanja i okruglih stolova, te uz interakciju s gledateljima u virtualnom okružju, cilj je DAZ-a kao glavnog organizatora doprinijeti razmatranju ključnih tema i unaprijediti daljnja postupanja koja uključuju obnovu Zagreba uz poticaj na promišljanja novih strateških razvojnih dokumenata Grada Zagreba koji će u konačnici rezultirati i novim Generalnim urbanističkim planom.
 
Opširnije…