Preskočite na glavni sadržaj

Kazalište u vašem kvartu

Kazalište Trešnja najavljuje zanimljive predstave i gostovanja u večernjim terminima u sklopu programa 'Kazalište u vašem kvartu'. Prva na rasporedu je predstava 'Po domaću!' u produkciji Boom!teatra, 17. i 20. studenoga.
vrijeme: 17.11.2020.
mjesto: Zagreb
url: https://www.kazaliste-tresnja.hr/

Predstava Po domaću!, kazališne družine Boom!teatar nastala je prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana.
 
Riječ je o autorskom projektu mladih umjetnika i glumaca Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša, koji su ovu predstavu namijenili publici starijoj od šesnaest godina.
 
Na rasporedu je u utorak, 17. studenog u 20 sati i u petak 20, studenog u 20 sati. Broj publike ograničen je na 70 uz pridržavanje svih propisanih mjera. Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti na blagajni Kazališta ili online na ulaznice.hr.
 
Radnja predstave se zapliće slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere.
 
Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.
 
Režiju potpisuje Marina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš.