Preskočite na glavni sadržaj

Sajam knjiga u Knjižari Fraktura i na Fraktura.hr

Tijekom tjedna od 9. do 15. studenoga Fraktura će prezentirati nove naslove i najvažnije knjige, o kojima će u kratkim videozapisima na Facebook stranici Fraktura – najbolja literatura govoriti urednici Roman Simić, Andrija Škare i Seid Serdarević.
vrijeme: 09.11.2020.
url: https://fraktura.hr

Iz Frakture poručuju:
 
Ove godine najveće fešte od knjiga i za knjige u Hrvatskoj, Interlibera, u njegovu tradicionalnom obliku neće i ne može biti. Rizik za održavanje je prevelik, te je sajam do daljnjega odgođen, kao što se, uostalom, dogodilo s gotovo svim književnim, ali i drugim sajmovima diljem svijeta. I što da učinimo, kako da makar djelomično približimo taj osjećaj zajedništva oko malenog, a tako velikog predmeta, jednog od najgenijalnijih koje je čovjek smislio – knjige? U Frakturi smo odlučili da našim čitateljima pokušamo – iako je to nemoguće, jer ako nas je korona nečemu naučila, to je da virtualni svijet nije i ne može biti stvaran, ali može biti privid toga svijeta – ponudimo dio doživljaja Interlibera. https://www.facebook.com/fraktura.hr
 

Na našoj web-stranici na sva nova izdanja moći ćete ostvariti popuste od 20 %, a na starija izdanja i više, čak do 70 %.
 
No nećemo ostati samo na webu, jer ove godine otvorili smo i svoju prvu knjižaru, u Zagrebu, u Ulici kneza Mislava na broju 17. U tjednu od 9. do 14. studenoga Knjižara Fraktura će biti otvorena od 9 do 21 sat, svakodnevno će netko od urednika biti u Knjižari i s vama rado popričati, dati vam preporuku za neki od naslova. Na Knjižaru smo jako ponosni, sanjali smo je dugo, otvorili u najnezgodnije vrijeme, oplemenili je crtežima motiviranima književnim klasicima koje je na stropu impresivno iscrtao Tomislav Buntak, nabavili smo knjige svih važnijih nakladnika te zaposlili odličan tim ljudi koji vole knjige i koji će se potruditi da vam preporuče najbolje knjige za vas. Osim toga, u njoj možete popiti i odličnu Bar caffeovu kavu i svakako se zadržati na čašici razgovora.
 
Ovogodišnje blagdanske poklone za sebe i svoje najmilije potražite u Knjižari ili na webu Frakture, jer ako smo nešto svi zajedno shvatili u ovoj godini prepunoj izazova, to je da nam je s knjigom lakše i da uz knjigu sve shvaćamo bolje, da svijet oko sebe vidimo točnije i preciznije, raznobojnije, empatičnije.