djeca, mladi

Dječji program 20. Špancirfesta


vrijeme: 17.08.2018. - 26.08.2018.
mjesto: Varaždin, Park kreative, Habdelićeva ulica

Ovogodišnji Špancirfest održat će se u Varaždinu od 17. do 26. kolovoza. U Parku kreative (Habdelićeva ulica) djecu čeka još bogatiji i raznovrsniji program no prošlih godina... Najavu organizatora pročitajte u nastavku.

Za male analogce

Tijekom svih deset dana festivala u Parku kreative uprljajte ruke glinom, oživite nekoliko smotuljaka slame i divite se remek djelima vaših klinaca i klinceza! Ako ih to ne zadovolji, sigurni smo da će im prilika da izrade vlastite lutke u vlastitom kazalištu biti i više nego prihvatljiva opcija.
Predlažemo nježne pripreme djece svih uzrasta za mirne snove. Odvedite ih na neku od radionica u perivoju oko Starog grada gdje se smjestio Vindiland i dopustite im da se rasplešu ili jednostavno dobro razgibaju. Pokažite im kako svijet izgleda naopačke pa neka pođu na radionicu vješanja po svili. Naposljetku, neka zasviraju udaraljkama... ili vlastitim tijelom kroz radionicu beatboxanja.
Zašto bi se samo djeca zabavljala? Odvedite i sebe na neko lijepo putovanje... u djetinjstvo! Igramo gumi-gumi i strašno je napeto. Sjećate se Školice?

Za male digitalce

Ako vašu obitelj krase i oni koji su uplovili u pubertetske vode, povedite ih u malo kino na odabrane filmove s Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, Filmske revije mladeži i s Four River Film Festivala.
A sad ono najatraktivnije. Ove godine svi oni mogu postati i organizacijski dio Špancirfesta te sami stvoriti kampanju za digitalne platforme: Instagram, Facebook, Twitter i Snapchat. Sudionici  će  sami  izrađivati  dizajn  materijala  koji  će  se  koristiti  za  online  sadržaje  kao  što  su  to  3D  posteri, obrađene fotografije, GIFovi, scenografije i slično.

Festival koji se osim po dobrim emocijama pamti i po raznovrsnom dječjem programu ni ove godine neće razočarati najmlađe posjetitelje, poručuje organizator.

https://spancirfest.com/program/


Foto: https://spancirfest.com 

(D.H.F., 08.08.2018)

Tagovi: špancirfest