Preskočite na glavni sadržaj

Premijera plesne predstave NNNI

Udruga profesionalnih plesnih umjetnika 'PULS' najavljuje pretpremijeru i premijeru plesne predstave NNNI,18. i 19. rujna, u Zagrebačkom plesnom centru u 20 sati. NNNI je interaktivna plesna predstava koja kroz meditaciju, iluziju i tijelo izvođača propitkuje u kojoj mjeri sve veći stresovi i zahtjevi naše svakodnevnice te naše životne priče i prošlost, često obilježene raznim patnjama i traumama kontroliraju i našu sadašnjost.
vrijeme: 18.09.2020.
mjesto: Zagreb; ZPC
url: https://zagrebackiplesnicentar.hr/

Propitkuje koliko su unutrašnji mir i radost življenja naši izbori, a koliko stanje uvjetovano svijetom i okolnostima izvan nas.
 
Postavlja pitanje da li je moguće i u kojoj mjeri uspostaviti emocionalnu harmoniju u svijetu koji nas okružuje gdje laž, licemjerje i korupcija vladaju, gdje smo okruženi ljudima bez empatije, demokratičnosti i morala. Postavlja pitanja i ostaje u njima, otvarajući prostor za publiku da sama krene u odgovore.

Autorica i koreografkinja: Katarina Đurđević
Koautorica: dr. sc. Dunja Pačirski
Umjetnički suradnici: Lucija Šerbedžija, Natalija i Leonardo Krakić
Izvedba: plesačice suvremenog plesa i koreografkinje – Adrijana Barbarić Pevek, Andrea Jandrić (ZPA), Petra Valentić (ZPA) i koautorica – Dunja Pačirski
Autorska glazba: Robert Nappholz / Audio studio Debelji
 
Više o predstavi:
NNNI – ZPC