Preskočite na glavni sadržaj

Open air kiparska radionica 'Konji'

Povodom izložbe skulptura akademskog kipara Hrvoja Dumančića 'Konji' koja se održava u Galeriji Vjekoslav Karas, Gradski muzej Karlovac organizira kiparsku radionicu.
vrijeme: 16.09.2020. 16,30 - 18,30 h
mjesto: Karlovac
url: http://www.gmk.hr/

Pozivaju ljubitelje umjetnosti i one željne kreativnog stvaranja da im se 16. rujna od 16.30 sati do 18.30 sati pridruže ispred Galerije Vjekoslav Karas gdje će na otvorenom uz mentorstvo akademskog kipara imati priliku izraditi svoju skulpturu konja.
 
Radionice zagrebačkog umjetnika već su dobro poznate među ljubiteljima kiparstva jer Hrvoje već godinama otvara vrata ateliera kako bi kroz radionice svoj rad približio javnosti. Karlovačka radionica će biti prilika i da se u galeriji razgleda Hrvojeva izložba „Konji“ koja traje do 18. rujna.
 
Materijal za radionicu je osiguran, a temu i vodstvo prepuštamo Hrvoju Dumančiću koji na ovakvim radionicama razvija kreativnost i individualne potencijale polaznika. Sudionici mogu biti različitog uzrasta. Broj sudionika radionice je ograničen na 30 ali znatiželjnici i entuzijasti koje radionica zanima slobodno mogu doći pogledati izložbu i radionicu.
 
Radionica će se provesti uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera.