Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 3. Open stage u Splitu

Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse je objavio natječaj za prijave za 3. Open stage - otvorenu večer performansa na Turskoj kuli, ovog puta na otvorenom uz puno popratnog sadržaja tijekom cijelog dana u nedjelju, 20. rujna. Prijave umjetnika traju do 12. rujna 2020.!
vrijeme: 20.09.2020.
prijava: 12.09.2020
mjesto: Split
url: https://www.facebook.com/cirkuskolektiv/

„Open stage“ je manifestacija u kojoj zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u trajanju do 10 minuta.
 
Prijave umjetnika traju do 12.9.2020. putem google obrasca, nakon čega ćemo na FB stranicama udruge objaviti finalan popis izvođača.
 
Udruga pokriva u potpunosti putne troškove gostujućih umjetnika iz drugih gradova.
 
Tehničke zahtjeve za pojedine performanse je potrebno navesti u prijavnici, te će preciznije biti dogovoreni nakon objave izvođača.
 
Detaljan program cjelodnevnog cirkuskog druženja na otvorenom će biti uskoro objavljen, a do tada pozivamo sve zainteresirane kreativce da prijave svoje kratke umjetničke točke. Open stage će se održati u večernjim satima.
 
Više o prijavama na linku:
https://www.facebook.com/events/1187099311658088/
 
Program se realizira uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, Turističke zajednice splitsko-dalmatinske županije i dio je projekta "Gradimo Dom zajedno", kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.