Preskočite na glavni sadržaj

Art forum u Puli

U četvrtak, 10. rujna, u 20 sati, u vrtu Gradske radionice u Puli održat će se prvi ovogodišnji Art forum, ciklus događanja u Gradskoj radionici namijenjen svima onima koji žele produbiti spoznaju u umjetnosti i kroz umjetnost.
vrijeme: 10.09.2020. 20 h
mjesto: Pula
url: http://www.gradska-radionica.hr/

Zašto nam je umjetnost važna; Što nam znači; Kako interpretirati i osjetiti umjetničko djelo; Kako se umjetnost referira na našu materijalu i duhovnu stvarnost i mnoga druga pitanja, bit će teme razgovora.
 
Gosti Art foruma su umjetnik Mladen Milotić, povjesničarka umjetnosti, etnolog i nezavisni kustos Kristina Kučiš Franić i Damir Vukelja, glazbenik, povjesničar umjetnosti i dugogodišnji praktičar budizma koji će interpretaciji pristupiti kroz prizmu budističke filozofije.
 
Art forum moderira Marjan Sinošoć, slikar.
 
Više o Art forumu:


Art forum ciklus je javnih predstavljanja koji ugošćuje umjetnike različitih umjetničkih disciplina kroz živu prezentaciju umjetničkog djela da bi se potom u interpretaciju uključili sugovornici različitih društvenih praksi (u prvom krugu) i publika (u drugom krugu). Svrha projekta je stvoriti specifičan prostor filozofije prakse koja na inovativan način, interdisciplinarno i neposredno ostvaruje aktivnu komunikaciju s publikom, produbljuje spoznaju i odnos prema stvarnosti te uspostavljaju nove forme umjetničke kritike (ready made). 
 
 
Ulaz na programske aktivnosti Gradske radionice je besplatan!

 
Programske aktivnosti Gradske radionice financijski podržavaju Ministarstvo kulture RH i Grad Pula.