Preskočite na glavni sadržaj

Matija Cvek u petak na novozagrebačkom Ljetu u dvorištu

Kulturna manifestacija Ljeto u dvorištu ugostit će u petak, 4. rujna, u vrtu Sundial Boutique Hotela kod zagrebačkog rotora mladog pop pjevača Matiju Cveka, koji će se tom prilikom publici predstaviti u akustičnom izdanju.
vrijeme: 04.09.2020.
mjesto: Zagreb; Sundial Boutique, Hotel Remetinečka cesta 101

Nakon istaknutog jazz-glazbenika Matije Dedića, tenora Mate Grgata i ženskog glazbenog sastava C.U.R.E., Ljeto u dvorištu nastavlja se u novozagrebačkoj botaničkoj oazi uz Matiju Cveka, jedno od najbržerastućih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, ističe se u najavi.

Kantautor kojega je šira javnost upoznala kroz HRT-ovu emisiju ″A strana″, Cvek je autor popularnih hitova ″Visine″, "Praviš me ludim" i "Drama", koja se našla i u izboru za MAC awards za najbolju mušku pop numeru.

Glazbenik poznat po iznimno kvalitetnim live nastupima sa svojim bandom The Funkensteins, s kojima izvodi autorske pjesme te covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruna Marsa, Stevieja Wondera, Dina Dvornika i Michaela Jacksona, Matija Cvek ovaj će se put publici predstaviti u akustičnom izdanju, praćen samo gitarom, najavili su organizatori.

Glazbeno-gastronomska manifestacija Ljeto u dvorištu nova je točka na kulturnoj karti glavnoga grada koja u atmosferi ″tajnog vrta" boutique hotela koji se nalazi nedaleko od zagrebačke Arene od početka kolovoza do kraja listopada vikendima organizira atraktivan glazbeni program. (Hina)