Preskočite na glavni sadržaj

Likovna radionica u sklopu projekta Kreativni kamp

Nova radionica Kreativnog kampa će se održati na otvorenom, u parku Maksimiru, u petak, 11. rujna, od 16 do 18 sati.
vrijeme: 11.09.2020. 16 -18 h
mjesto: Zagreb, park Maksimir

O radionici:

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima u tehniku akvarela, kao i onima koji se žele okušati u njoj. Slikanje pejzaža u prirodi, slobodnog odabira kadra. Kroz jednostavne korake polaznici će u opuštenoj atmosferi stvoriti nekoliko slika malog formata.
 
Akvarel je raznovrsna i bogata tehnika koja traži planiranje u razradi motiva, ali je istovremeno veoma oslobađajuća. Kao što je tok kapljice vode ponekad nepredvidiv, pigment se u akvarelu može raspršiti i putovati na neočekivane i uzbudljive načine. Dovoljno je tek par poteza kistom kako bi stvorili zanimljivu sliku punu osjećaja.
 
Detalje o radionici možete pronaći ovdje:
url: https://web.facebook.com/kreativniKamp
prijava na mail: kreativnikamp2017@gmail.com
 
O projektu:

Kreativni kamp je mjesto za istraživanje kreativnosti. Od 2017. godine projekt je održao niz jedinstvenih radionica različitih tematika, medija i materijala. Njegova uloga je okupljanje zanimljivih ljudi koji imaju želju upuštanja u zaigrano proučavanje vlastitih mogućnosti kreativnog izraza.
 
O voditeljici radionice i autorici projekta:

Petra Kovačić (1993., Zagreb) studentica je treće godine odsjeka Likovne kulture na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, odjel unutrašnje arhitekture 2011. godine te studirala na preddiplomskom studiju Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Ana Juršić (1991., Zagreb) diplomirala je smjer kiparstvo u Zagrebu 2019. g., u klasi red. prof. art. Petar Barišića, studij Likovne kulture i odsjeka Povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta, na nastavničkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.