Preskočite na glavni sadržaj

Membrain Festival u Šibeniku

Festival elektroničke glazbe Membrain, koji se petu godinu za redom održava u Šibeniku, počinje 7. kolovoza na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji  - rt i kamp Martinska.
vrijeme: 07.08.2020.
mjesto: Šibenik

Iako u nešto skromnijem izdanju nego proteklih godina, zbog epidemije koronavirusa, Membrain i ovog ljeta u srce Dalmacije donosi jedinstven i bogat glazbeni doživljaj.

Tako će se u dva dana programa na bini izmijeniti preko 25 DJ-eva iz Europe, regije i Hrvatske, koji će prezentirati najaktualnije trendove na svjetskoj bass sceni.

Membrain Festival od početka ima za cilj kombinaciju atmosfere iz europskih glazbenih prijestolnica i ugodne mediteranske klime što daje savršenu sinergiju i doživljaj koji je sve više prepoznat od domaće i strane publike. DLR, Presha, Mako, Paragon, Threshold, Sepia, Hypo… samo su neka od imena koja će za vikend u Šibeniku imati jedne od svojih rijetkih inozemnih nastupa ove godine.

Kao i dosadašnji događaji na Martinskoj u organizaciji Pozitivnog ritma kao voditelja lokacije, i Membrain Festival osigurat će svim posjetiteljima sigurno i bezbrižno uživanje u glazbenom programu. Lokacija Martinka Šibenik ovog se ljeta pokazala kao COVID Safe zona i rijetka je festivalska oaza u Hrvatskoj, a i šire.

Opširnije:
https://www.membrainfestival.com/