Preskočite na glavni sadržaj

Kazalište Ulysses velikim koncertom obilježit će jubilarnu 20. sezonu

Kazalište Ulysses ove sezone obilježava svoju jubilarnu 20. obljetnicu velikim koncertom 2. kolovoza na Malom Brijunu, na kojemu će uz Radu Šerbedžiju i Zapadni kolodvor nastupiti brojni glazbeni gosti - Darko Rundek, Damir Urban, Gabi Novak i Matija Dedić, Vlatko Stefanovski, Maja Posavec, Putokazi, Nigel Osborne, Jure Ivanušić, Mimi Šerbedžija i drugi. 
vrijeme: 02.08.2020.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/VeceriNaGricu/

U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima. Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest ovog kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke.
 
Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL - IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.