Preskočite na glavni sadržaj

Zagorje Blues Etno Festival #7

Ovogodišnji Zagorje Blues Etno Festival održat će se od 25. do 27. kolovoza. Programi će se realizirati na otvorenom u Zaboku i Klanjcu, a jedini koncert koji će biti u zatvorenom prostoru u Svetom Križu Začretju, bit će dostupan isključivo kao live prijenos na društvenim mrežama.
vrijeme: 25.08.2020.
mjesto: Zabok, Klanjec, Sveti Križ Začretje
url: http://www.zagorjeblues.com

• Utorak 25.08. (17:30, 20:30)
Kombinacijom edukacije i zabave otvorit će se festival i to u Zaboku na terasi krčme Polanović. Za one koji žele naučiti svirati usnu harmoniku, tvrtka Euro-unit iz Čakovca osigurala je besplatne Hohner instrumente, a koncerti počinju nakon seminara o bluesu i tečaju sviranja usne harmonike. Nastupit će ovogodišnji polufinalisti američkog IBC-a Bluzy Threesome iz Siska, zagrebački Be Sharp Band uz gostovanje usnog harmonikaša Kreše Oremuša i domaćin, Tomislav Goluban Band.
 
• Srijeda 26.08. (19:00)
Drugi dan će na festivalu u Klanjcu u Parku Galerije Antuna Augustinčića svirati dva dueta u akustičnom izdanju. Zagrebačko-samoborska country-rock kombinacija Tomislav Vedrina i Robert Bašić te ovogodišnji predstavnici na američkom IBC-u u duo kategoriji, novigradski Hele i Hutch.
 
• Četvrtak 27.08. (19:00)
Treći dan je predviđen za mađarski duet Huckleberry Guys koji će u Muzeju Žitnica u Svetom Križu Začretju održati koncert kojeg možete pratiti na facebook stranici festivala, nažalost bez publike.
 
Radi poštivanja aktualnih epidemioloških mjera, broj posjetitelja je limitiran. Rezervacije - Zabok: 0992250244, Klanjec: 049551002.

Ulaz je besplatan!
 
www.zagorjeblues.com