Preskočite na glavni sadržaj

Donatorski koncert: Ana Rucner & Matej Meštrović

Ana Rucner i Matej Meštrović predvodnici su posebnog glazbenog koncerta inspiriranog zajedništvom, empatijom i pomaganjem, koji će se održati u nedjelju, 2. kolovoza, u 21 sat, u umaškoj Župnoj crkvi.
vrijeme: 02.08.2020.
mjesto: Umag

Emotivnu večer svojim nastupom upotpunit će mlada pijanistica Larisa Rojnić.
Ostvarenje Larisinih snova upravo je vodilja ovogodišnjeg donatorskog koncerta. Njezinom školovanju već godinama pomaže Lions klub Novigrad, a organizaciji ovogodišnjeg koncerta priključili su se i dali najveći doprinos Grad Umag te Ustanova Festum. Sav prihod od prodanih ulaznica namjenjen je Larisinom daljnjem školovanju.

Umjetnici će u prekrasnom sakralnom ambijentu iz baroknog doba izvesti poseban repertoar najljepših djela klasične glazbe. Posjetitelje će posebno razveseliti Meštrovićeva obrada „Vivaldijevog“ ljeta kao i skladba Dolcello Mediterana koju je Matej skladao upravo za Anu.

U prodaju će biti pušteno samo 100 ulaznica za koncert koje će se moći kupiti po cijeni od 50 kuna na ulazu u Župnu crkvu Umag sat vremena prije koncerta.
Organizatori su se pobrinuli da se poštuju sve preporučene epidemiološke mjere i da slušatelji mogu nesmetano uživati u ovom predivnom koncertu.