Preskočite na glavni sadržaj

Svečana priredba 54. Međunarodne smotre folklora Zagreb

Svečana priredba 54. Međunarodne smotre folklora Zagreb, čije je održavanje planirano na platou Gradec u četvrtak 16. srpnja 2020., održat će se istoga dana u dvorani Kulturnog centra Travno, s početkom u 21:00 sat. 
vrijeme: 16.07.2020.
url: https://msf.hr/

Obzirom da će priredbu snimati i prenositi Hrvatska radiotelevizija, a najavljene su nepovoljne vremenske prilike i padaline, organizator je donio odluku da će se Svečana priredba održati u dvorani KUC-a Travno kako bi putem medija bila dostupna širokom krugu gledatelja. Odgođeni prijenos prikazat će se na HTV 3 programu s početkom u 22.35 sati.

Ovogodišnja Smotra obilježava Stoljeće Seljačke sloge, a svečana je priredba posvećena tradicijskim sviračima i pjevačima raznih krajeva Hrvatske, s plesom na mjestima na kojima će to omogućiti epidemiološka situacija uz poštovanje sigurnosnih mjera.

Zbog ograničenog broja sjedišta, u dvoranu je predviđen ulazak samo uzvanika s pozivnicom.

Organizator će okupljanje organizirati pridržavajući se Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 u skladu s propisanim mjerama Stožera civilne zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.