Preskočite na glavni sadržaj

Online diskusija: Iskustvo rada u dizajnu

Online diskusija #3 u sklopu serijala 'Dizajn-upitnik' na temu iskustva rada u dizajnu održat će se 16. srpnja, a moći će se pratiti putem Zoom platforme. Gostuju dizajneri Dejan Dragosavac Ruta i Damir Gamulin Gamb. 
vrijeme: 16.07.2020.
url: https://us02web.zoom.us/j/87043591309

Iskustvo rada u dizajnu

Četvrtak 16.07. u 13 sati
Zoom platforma / ID 87043591309
Gosti: dizajneri Dejan Dragosavac Ruta i Damir Gamulin Gamba
Moderatori: studenti Dejan Zobenica i Greta Vuković, uz podršku Boris Pehar

Iz najave:
Serijal “Dizajn – upitnik” nastao je u sklopu kolegija “Menandžment u kreativnim industrijama” pod vodstvom arhitektice Mirande Veljačić (Platforma 9,81) a sastoji se od četiri javne tribine koje vode studenti sa Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu gdje tematiziraju aktualne probleme s područja dizajna. Cilj tribina je potaknuti aktivnost studenata, podići razinu njihovog kritičkog razmišljanja i omogućiti im stvaranje kontakata s etabliranim profesionalcima. U svakoj tribini sudjeluje dvoje studenata kao moderatori i dvoje stručnjaka, ali svatko iz publike je pozvan sudjelovati u razgovoru.

Tema treće tribine je “Iskustvo rada u dizajnu”. Što nakon faksa i kako se probiti u ‘freelance’ poslu? Razgovaramo o organiziranju vremena, problemima poštovanja rokova i mogućnostima samopronalaženja posla. S gostima koji će s nama podijeliti dio svog velikog opusa proći ćemo kroz neke od njihovih radova te pokušati dobiti poneki vrijedan savjet.

Gosti su Dejan Dragosavac Ruta i Damir Gamulin Gamba. Moderatori treće tribine su studenti Dejan Zobenica i Greta Vuković, uz podršku kolege Borisa Pehara.

Platforma Zoom, četvrtak, 16. srpnja, u 13 sati
Topic: dizajn-upitnik_3#
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87043591309