" />
koncert

Veliki koncertni spektakl Psihomodo Popa u subotu na Šalati


vrijeme: 02.06.2018.
mjesto: Zagreb; Šalata

Hrvatske rock ikone Psihomodo pop proslavit će u subotu, 2. lipnja, 35 godina postojanja i 30 godina od objave debitantskog albuma 'Godina zmaja', na velikom obljetničkom koncertu '30 Godina zmaja' na zagrebačkoj Šalati, na kojemu će kao predgrupe nastupiti 2KulDJs i The Miceks.


Kako se ističe u najavi, riječ je o jednom od najvećih glazbenih događanja u 35 godina dugoj karijeri benda koji je glazbom, stilom i načinom sviranja ostavio upečatljiv trag na rock sceni ne samo Hrvatske nego i regije.
 
"'Ja volim samo sebe', 'Frida', 'Kad sam imao 16', 'Donna', 'Ramona' i 'Sve će biti u redu' samo su neke od pjesma koje će 2. lipnja odjekivati Šalatom, a odličan provod pod vedrim nebom Zagreba je zagarantiran", ističe se u najavi.
 
Osim što će centrom Zagreba odjekivati žestoki rock'n'roll, groznica subotnje večeri počinje uz 2KulDJs, energični DJ duo kojeg čine poznati zagrebački DJ Marin Bukljaš i DJ. Eva-Marija.
 
"Njihovi nastupi prožeti biranom rock glazbom, popraćeni su stilskom usklađenošću te tako stvaraju uvijek jedinstvene tematske live actove sa sjajnom reakcijom publike", ističe se u najavi.
 
"Doznali smo i da je Marin u svijet domaćeg rocka ušao upravo uz ploču '30 godina zmaja', a Eva je vlasnica svih albuma Psihomoda i vrsna poznavateljica njihovih stihova. Uz ovaj nas duo očekuje odličan intro", dodaje se.
 
Nakon 2KulDJS, pozornicu preuzimaju The Miceks, domaćoj publici već dobro poznat bend iz zagrebačkog kvarta Utrina. Na sceni od 2015., nadahnuti rock'n'rollom, stvaraju buku ugodnu uhu, srcu dragu, žestoku, melodioznu i energičnu.
 
"Dragi prijatelji lakih nota, dragi filozofi, intelektualci, policajci, radnici i košarkaši. Drage domaćice, drage kćerke, dođite na kulturno uzdizanje na Šalatu 2. lipnja. Dođite na tvrdi, veliki rock'n'roll!", poručio je svojim fanovima frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac. (Hina)

(R.P.B., 01.06.2018)