Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za 'Ljetnu virtualnu fotografsku izložbu 2020' na portalu Zagrebački likovni umjetnici

HDLU Zagreb je raspisao Natječaj za ”Ljetnu virtualnu fotografsku izložbu 2020” na portalu Zagrebački likovni umjetnici. Prijave se primaju do 26. srpnja 2020.
prijava: 26.07.2020
url: https://likumzg.wordpress.com/2020/06/23/natjecaj-za-ljetnu-virtualnu-fotografsku-izlozbu-2020/

Unazad nekoliko godina, HDLU Zagreb svake godine na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici” organizira ”Ljetnu virtualnu fotografsku izložbu”, a ove godine sa neizvjesnošću oko virusne pandemije, razne virtualne izložbe radile su se intenzivnije nego ikad prije (mogu se vidjeti ovdje).
 
Ove godine tema ''Ljetne virtualne fotografske izložbe 2020'' je ”Sloboda u prirodi”, te se pozivaju autori da pošalju svoje autorske fotografije koje ih asociraju na taj osjećaj potpune opuštenosti i povezanosti sa prirodom, njezinim elementima, florom, faunom, različitim eko sistemima u svoj njihovoj raznolikosti, od najsitnijih detalja, preko šire cjeline.
 
Natječaj je otvoren za umjetnike iz svih strukovnih udruga u Hrvatskoj, ali i umjetnike koji nisu u udrugama, a također i za umjetnike izvan Hrvatske koji prate naš portal i žele se priključiti. Do tri autorske fotografije mogu se poslati na mail udruge HDLU Zagreb: hdlu.zagreb@outlook.com sa imenom i prezimenom autora, nazivom fotografija i eventualno kraćim opisom gdje su snimljene – do 26. 7. 2020., a nakon toga će se virtualna izložba 1. 8. postaviti  na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici”.
 
Detaljnije:
https://likumzg.wordpress.com/2020/06/23/natjecaj-za-ljetnu-virtualnu-fotografsku-izlozbu-2020/