" />
festival

8. CU’FUS - Cirkuski ulični festival u Samoboru


vrijeme: 18.05.2018. - 20.05.2018.
mjesto: Samobor

Ovogodišnji, osmi po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU'FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava, u parku kod Samoborskog muzeja i na livadi Vugrinščak, od 18. do 20. svibnja 2018.

Očekuje vas bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU'FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU'FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU'FUZIK (glazba na CU'FUS-u), CU'FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU'FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija...  Šašavi Grci, pošpagihodajući Slovenac, pomaknuti Balkanci, opasni Englez... samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU'FUS- u.

 

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator “Cirkobalkana”! Dobro ste čuli: Cirkuski šator bit će postavljen na livadi Vugrinščak.

 

CU'FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje  eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

 

Sav program na CU'FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika....Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.


Doklajbajte i vi svoje pete na CU'FUS... pod mus!
 

 

 

(R.P.B., 15.05.2018)