Preskočite na glavni sadržaj

Mala čarobna obljetnica - u organizaciji GKMM Split

Povodom 65. rođendana splitskih dječjih knjižnica (1955.-2020.), GKMM u Splitu u petak, 19. lipnja, od 10 sati, organizira Malu čarobnu obljetnicu, a čarolije bajke i igre dočarat će djeci, u svojoj režiji i izvedbi, dramska umjetnica Jasmina Žiljak Ilinčić.
vrijeme: 19.06.2020. 10 h
mjesto: Split; Dječji grad na Marjanu
url: https://www.gkmm.hr/
Na dječjim odjelima GKMM-a čitamo, pripovijedamo, kreiramo, igramo se… već 65 godina. Draga djeco, budite dio naše čarolije i proslavimo zajedno  ovaj dan na našem lijepom Marjanu!

 

Turistički vlakići voze u 9:00 i 9:30 i nestrpljivo vas čekaju ispred prekrasnoga kipa Grgura Ninskoga. Program  započinje u 10:00 h i traje oko 30 min, a namijenjen je je djeci od 4 godine nadalje. Zapjevat će nam mališani  iz vrtića Švrćo, Miki i Palčić DV Cvit Mediterana.

 

Jasmina Žiljak Ilinčić dramska je pedagoginja i pripovjedačica, glumica i diplomirana učiteljica s petnaestogodišnjim iskustvom održavanja stručnih edukacija i kreativnih radionica za djecu, mlade i odrasle. Bajke, jednostavno, obožava. Slaže se s mudrim ljudima koji kažu da su bajke stvarnost koja čini svijet ljepšim i da će, ako čitaju puno bajki, djeca biti puno pametnija. Dakako, i mi, knjižničari, dijelimo to mišljenje!

 

Napomena:

U slučaju kiše i lošeg vremena, ovo događanje se odgađa!


Facebook event