Preskočite na glavni sadržaj

Proslava Svjetskog dana glazbe u osam hrvatskih gradova

Povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava u nedjelju 21. lipnja, u gradovima diljem Hrvatske održat će se koncerti u organizaciji Podružnica Hrvatske glazbene unije.
vrijeme: 21.06.2020.

Tradicionalni Svjetski dan glazbe ove će se godine obilježiti u šest gradova gdje HGU ima svoje Podružnice. Osijek, Rijeka, Split, Šibenik, Pula i Zagreb ove će godine ugostiti velik broj poznatih imena domaće glazbene scene, a pridružit će im se Slunj i Sisak.

Centar Zagreba okupit će brojna poznata imena - Detour, Pravila igre, Meritas,  Mangroove, Bang Bang, Igor Geržina, Vanda Winter i mnogi drugi.

Pulski Forum ugostit će Alena Vitasovića, Nolu, Livija Morosina i brojne druge glazbenike koji nas očekuju i u Rijeci, a među njima su i Damir Kedžo i Ivan Pešut. Ostatak programa odvijat će se i u brojnim gradovima Primorsko-goranske županije.

Šibenik će ugostiti Helenu Bastić i grupu Forum, a HGU šalje podršku programu koji će se održavati na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje će se okupiti poznata imena poput J.R. Augusta, Jonathana, Nipplepeople i brojnih drugih izvođača.

Koncerti će se održavati u skladu sa svim preporukama nadležnih institucija, ističu organizatori, te se publika moli da se pridržava mjera zdravstvene zaštite o fizičkom razmaku. / www.hgu.hr

Lokacije koncerata navedene su na linkovima u nastavku:
21.6.2020. - SVJETSKI DAN GLAZBE
- Zagreb.pdf
- Split.pdf
- Šibenik.pdf
- Pula.pdf
- Rijeka.pdf
- Gorski kotar i Otok Krk.pdf
- Mali Lošinj, Vinodolska rivijera, Klana, Volosko.pdf
20.6.2020. - UVOD U SLAVLJE GLAZBE
- Volosko - u sjećanje na skladatelja Ljubu Kuntarića.pdf